lördag 2 oktober 2010

Sovdax!

Efter en tråkig dag med sambon borta och ont i ryggen ska jag lägga mig och läsa. Har just börjat läsa Fruktlösa försök av Ben Elton boken handlar om ett par som inte kan få barn och börjar med provrörsbefruktning. Den är skriven ung. som en dagbok ur bådas synvinklar. Verkar lite skoj.

Natti natt!
/Lilla Jag!

6 kommentarer:

  1. Hej hej. Det här är den första ivf bloggen jag har hittat där ni är lika gamla som jag. Jag läser de andra ivf bloggarna flitigt, men har fått för mej att de flesta är under 40. Jag bor i USA sedan många år och börjar min första ivf process idag. Är supernervös och läser allt jag kan komma över för att se om det lugnar. Lycka till så mycket. (till oss båda)
    anna

    SvaraRadera
  2. När man är ute å läser på nätet får man solla en hel del. Jag har slutat läsa forum men tycker väldigt bra om bloggar och faktasidor. Det är också väldigt skönt att skriva av sig. Lycka till med allt, hör gärna av dig och berätta hur det går.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Vart har du hittat den boken på svenska? Hittar den bara på eng.. :)
    Lycka till med allt nu, brukar läsa din blogg men har nog aldrig kommenterat förrut. Är lite dålig på sånt! Kram Jane

    SvaraRadera
  4. Kul att du är inne å läser. Jag har lånat den på biblioteket :)Finns att beställa på nätet också. Lycka till.
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Vilka glada nyheter jag fick när jag tittade in här ikväll :) har ju hänt massor sedan jag kollade nätet innan helgen! Jättegrattis! Underbart :)

    SvaraRadera
  6. Har läst den boken och om jag minns rätt så tyckte jag att boken var bra =)

    SvaraRadera