tisdag 3 maj 2011

RD 3

Under en längre tid nu har jag vaknat runt 05.00 VARFÖR??? Är så trött när jag kommer hem från jobbet och under kvällen men varför kan jag inte vara trött 5 på morgonen? Hmmm. Och i morse var värsta morgonen, det snöade..... Hallå, det är maj nu!

Analys: Det drar lite i höger sida ner mot ljumsken men det är nog allt.
Fundering: Vid varje ruvning har jag blivit riktigt ordentligt förkyld, nu har näsan börjat rinna som bara den. Är det allergi, psykiskt eller blir man extra mottaglig av behandlingen?

Det har inte gått så bra med träningen på sista tiden, å nu saknar jag det, innan Riga orkade jag inte för jag mådde bara bläää, de första fem dagarna efter ET tyckte läkaren att jag skulle ta det lugnt men sen kunde jag komma igång igen, att promenera!!!! När vi frågade om vad hon tyckte om träning svarade hon: Jättebra...... med promenader, inget springa, inga hopp, ingen styrketräning vi kom fram till att cykling va bra så jag borde ju kunna gå på spinning, gympa utan hopp borde ju också gå. Samtidigt sa hon att man ska göra det som känns rätt för en själv.
Hur gör ni???

Kramar
/Lilla Jag och Lopporna! (hoppas jag får skriva så i många månader....)

9 kommentarer:

  1. Det är så spännande här inne tycker jag ;)
    Jag tar bara promenader och cyklar när jag gör IVF (fast det har ju inte gått bättre för det så jag vet inte om du ska lyssna på mig :))
    Hur du än gör hoppas jag att det går oförskämt bra den här gången.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Välkommen till Svea igen, och lycka till med ruvandet!

    SvaraRadera
  3. Jaaa, precis, hur gör man?!
    Jag gör faktiskt inget mer än promenerar. Tänkte vänta lite tills det känns bättre rent mentalt. Just nu kan jag inte koncentrera mig på något.
    Jag tror att du ska röra på dig så att blodomloppet är igång men inte ta ut dig fysiskt just nu. Så resonerade i alla fall jag...
    Svårt det där!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej.
    Vi är väldigt lika i tiden.
    jag satte in gummen i fredags ju.
    Lycka till

    SvaraRadera
  5. Tror inte heller jag kommer att göra nått mera än att gå, kommer inte att våga, inte än iaf...
    Kul Suz, då kan vi följas åt :) Lycka till du också!
    Kram på er alla!

    SvaraRadera
  6. Jag fick order förra gången att inte träna hårt. Promenader o dyl var ok.

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Hej Vännen! Vet att du älskar att träna och röra på dig och vet ju själv hur gött det är när man väl gör det, och att det får även dig att må bra och tänka på annat, men vänta lite med spinningen. Tror inte heller på att ta ut sig för mycket, tror du vinner mer på att sitta i soffan och läsa böcker eller kika på tv, jag vet, skittrist och inte lika bra för kroppen vanligtvis, men just nu kanske det är just det som är det bästa. Självklart ska du göra det som känns bäst för dig. Vet bara med mig själv, jag var ju dock extremt nojjig hela gravi, men jag tror knappt jag tordes gå ut och gå de första månaderna innan jag kände något alls.

    Men ta gärna med lopporna och dig och kom ut på en fika hit ;0)

    Kramar i massor

    SvaraRadera
  8. Jag tror att det är bra med förkylning under ruvartiden, det sänker immunförsvaret och förhoppningsvis är kroppen mer mottaglig för embryosen. Jag var förkyld när jag blev gravid i december... så nu satsar jag på fler förkylningar framöver. Någon med barn? :) Kram Kix

    SvaraRadera
  9. Jag var också förkyld under båda mina försök när jag ruvade, tror att det blir så. Men det är väl ett gott tecken, att det fungerar =) Hoppas så för din skull att du skall få ett plus på stickan.

    kramar

    SvaraRadera